Помните ли, че като деца си намисляхме желания, ако

...
  Помните ли, че като деца си намисляхме желания, ако
Коментари Харесай

Кои са ангелските числа и какво значи, ако ги видим? Част 1

 

Помните ли, че като деца си намисляхме стремежи, в случай че погледнем часовника и на него написа 11:11 ч.? Всъщност в тези стремежи, колкото и глупави да са били тогава, е имало смисъл. 

Всеки от нас има собствен ангел страж, който приказва с нас посредством така наречен благ цифри. С тях те ни дават препоръки, дават ни упътвания. Но какво значи всяко едно от тях? Ето къс справочник за най-популярните известия:

111

Това число е сигнал за ново духовно пътешестване, което ви чака. Вашият ангел страж ви приканва да се успокоите и да потърсите различно решение на проблемите си в живота.

222

Посланието е да се вгледаме във вътрешните сили и да повярваме в посланието им. Повтарящите се двойки са сигнал за иден баланс и естетика в живота. 

333

Това е сигнал на поддръжка, който ни дава куражът да се учим да показваме по-добре себе си. Посланието е еднопосочно - не се отхвърляйте!

444

Най-вероятно сте на кръстопът в живота, а вашият ангел пазител ви дава сигнал, че би трябвало да погледнете на първо място персоналното си богатство.

555

Предстоят ви съществени промени, пригответе се за тях. Може да става въпрос за нова работа, а може и да е нова връзка. 

666

Този знак се появява, когато стартираме да губим религия в себе си. Означава, че би трябвало да оставим предишното да си живее в предишното.

Източник thumbnail: agsandrew/nurulanga/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР